The Result

Här har ni slutresultatet! Det kommer förmodligen upp lite fler bilder framöver då jag inte kan sluta ta kort på mitt hår just nu, haha. Är så himla nöjd!

Men vad tycker ni? Var det jag hade förut bättre enligt dig? Kommentera gärna din favorit.

Transformation

Hello!

Det jag har gjort idag borde nästan skrivas ner i historieböckerna... Jag har inte rört mitt hår på tre år och nu är jag helt förvandlad! Känner knappt igen mig själv! 


Bjuder på två bilder från miqaelas salong, den var så himla fin och perfekt på alla sätt och vis! Ville inte därifrån...

Resultatet får ni se lite senare ~

Happy Birthday to Me

Hejsan ~

Idag är en ganska speciell dag, för mig i alla fall! För idag är det nämligen exakt 20 år sedan lilla jag kom till jorden.
Att äntligen vara 20 år, en ålder som man har väntat ett bra tag för att bli, känns inte riktigt som jag trott det skulle... Självklart är det superkul! Men jag kan samtidigt inte låta bli att tänka på att mina dagar som barn och tonåring nu är över... Nu kan jag inte längre skylla på några hormoner om jag har en dålig dag. Om jag nu inte på något mystiskt vis skulle gå och bli gravid.. vilket är 100000000% otrovärdigt. Det kommer ta ett bra tag innan jag börjar tänka på sådant!  
Nu ska jag bara koncentrera mig på att vara barn! Att vara vuxen är överskattat.

Lunch Time

Jag har precis upptäckt att jag är väldigt slö när det gäller matlagning... Varje gång jag är ensam och ska ta mig något att äta slutar det alltid upp med en macka eller en tallrik fil. Eller som idag, färdiga plättar! Haha.


Jag önskar verkligen att jag hade mer fantasi när det gäller matlagning, jag vill vara bra på det. Men jag tror det är min ovisshet inom detta ämne som sätter stopp för mig... Jag får helt enkelt ta och läsa på lite!


Till sällskap har jag i alla fall världens bästa anime - Daily Life of High School Boys - som jag bestämt mig för att kolla om (för tredje gången haha!)


Så min lunch blev inte så tokig i alla fall! 

ちゅう!

Skotertur

Hej bloggen, nu var det ett tag sen!

Det här inlägget får bli på svenska då jag är helt slut i hela kroppen efter dagens äventyr, så jag orkar helt enkelt inte tänka... Haha! Har även funderat på att börja skriva på svenska här då det faktiskt känns... Mer jag? Vad tycker ni?

Hur som helst! Idag har jag, mormor och morfar varit ute på en härlig skotertur upp på fjället! 
En aktivitet som att åka skoter är svår att slå, det måste nog vara det härligaste som finns! Mer fri än så kan man inte känna sig.
Har någon av mina söta läsare åkt skoter någon gång?

Jag som fixar och trixar lite, haha!
Här kan ni nog se hur glad jag är, wiiie ~
Efter en mysig stund här uppe på fjället så blev vi tillslut tvungna att åka hemåt. Även fast vi hade velat stanna föralltid!
Hoppas att ni alla har haft en minst lika fantastisk tisdag som jag! 

またね!

RSS 2.0