HEALTHY LIVING

Hejsan hoppsan!

Jag har känt mig så otroligt pigg den senaste tiden, vill ni veta varför? Jo! Det är nämligen så att jag, under den senaste månaden, verkligen gjort mitt bästa för att ta hand om min kropp så bra det bara går. Genom bland annat regelbunden träning, som består av en timmes promenad innan frukost, och bra mat! Svårare än så är det inte att få sin kropp att må bra.

Jag måste verklgen säga att jag älskar min frukost, det är faktiskt höjdpunkten på min dag... hur konstigt det än låter, haha! Men tänk er att vakna upp, gå ut på en timmes rask promenad och sedan komma hem och äta en bra frukost. Aaah~ (─▽─)

 Ska visa er i ett annat inlägg hur jag gör min superfrukost, vill att mina lovelies små kroppar ska må bra! ^ ^

// N E A


IIII OUTFITS BY NEA

 
 
// N E A

Best Place for Work and Study

Hello!

I skrivande stund sitter jag på världens bästa arbetsplats, nämligen sängen!
Hur underligt det än låter så är det här som jag verkligen kan koncentera mig till 110 procent... speciellt när jag ska göra flera saker samtidigt (Vilket jag älskar!).
Just nu jobbar jag med lite smågrejer samtidigt som jag studerar och letar efter inspiration.
Det ska vara mycket, då är Nea nöjd!^ ^
 
// N E A

Breakfast in Bed

Eftersom jag inte har något ärende nu på förmiddagen så kände jag för att skämma bort mig själv med lite frukost på sängen. Finns det något härligare än när man faktiskt kan ligga och dra sig? Tror inte det...

// N E A

Face Look - Natural Doll

Hello lvelies!

Eftersom det var ett tag sedan nu som jag skrev här så tänkte jag bara kika in med en liten "face look"-update! Jag kände nämligen för att prova något lite nytt den här gången... och jag måste verkligen säga att jag trivs riktigt bra i den här lite "naturliga dock"-looken. Så det här kommer ni att få se mer utav, mihi~
Mina älsklingsstrumpbyxor fick också vara med idag♡ Det var ett bra tag sedan nu...
Och en fantastiskt "bra" bild på mitt ögonsmink... haha.
Ska ta med en bättre kamera nästa gång, lovelies.
Jag har sett att det är många av er lovelies som vill att jag gör make up-tutorials på några av mina "looks", så jag hade tänkt försöka ta tag i det så snart jag bara kan.

Bye for now~
// N E A

RSS 2.0